Prodej kávy široká nabídka kávy z celého světa

Pojmy a symboly

Zde najdete vysvětlení terminologie a symbolů, které používá JURA.

Zde uvedené pojmy jsou zvýrazněny v jiných částech webové stránky, například v sekcích věnovaných výrobkům.

2-stupňová cappuccino tryska

Pomocí 2-stupňové cappuccino trysky můžete ohřát mléko (Caffe latte) nebo mléko napěnit (Cappuccino).

Aktivní sledování zrnkové kávy

Aktivní sledování zrnkové kávy sleduje kávu v zásobníku a upozorní na nedostatek kávy ještě dřív, než dojde k přípravě. Díky tomu již nedojde k přípravě “poloviční” kávy a na nedostatek zrnkové kávy jste včas upozorněni.

Aroma+-mlýnek

Aroma+ mlýnek snižuje čas mletí a hluk až o 50%. Geometrie mlýnku a jemnější ozubení mlecích kamenů zaručuje stejnoměrné mletí po celou dobu životnosti přístroje.

Cappuccino tryska

Cappuccino na pouhé stisknutí tlačítka bez manipulace s šálkem.

CLARIS filtrační system

Filtrační systém CLARIS od JURA nabízí ochranu proti vápníku. Filtrační patrona CLARIS zabraňuje usazení vodního kamene v topném tělese bez použití chemických přísad. Odstraněním těžkých kovů a dalších nežádoucích látek se výrazně zlepší chuť pitné vody. CLARIS od JURA je tvrdý k vodnímu kameni, ale jemný k Vašemu kávovaru.
Která filtrační patrona patří k mému automatickému kávovaru JURA?

Connector System©

Modely vybavené adaptérem - Connector System© mohou využít Profi- či Easy Cappuccino trysky usnadňující přípravu mléčné pěny.

Energy Save Mode (E.S.M.©)

S pomocí ESM (Energy Save Mode©), můžete přístroj nastavit do energeticky úsporného módu. Takto můžete ušetřit až 40 % spotřeby energie proti běžnému provozu.

Inteligentní předehřívaní

Inteligentní předehřívaní pro horkou kávu od prvního šálku.

Mlýnek Aroma G3

Konstrukce šestistupňového mlýnku AromaG3 byla důkladně optimalizována. Mlýnek pracuje rychle, ale jemně a zachovává veškeré aroma při mletí kávových zrn na ideální hrubost. Došlo také k výraznému zkrácení doby mletí a snížení hlučnosti.

Nulový odběr energie (energy saving switch)

Patentovaná inovace JURA, Zero Energy Switch (nulový odběr energie) pracuje tak, že neodebírá energii, pokud je přístroj oddělen od elektrické sítě hlavním vypínačem.
Pokud byla připravována káva, přístroj se automaticky propláchne před vypnutím.

P.E.P.®

Impulzní extrakční proces (Pulse Extraction Process – P.E.P.®) zajišťuje optimální dobu extrakce tím, že v přesných dávkách nechává pomletou kávou protékat horkou vodu v množství potřebném pro krátkou kávu, jako je ristretto nebo espresso. Tato jedinečná inovace umožňuje plné rozvinutí aroma a výsledkem je espresso špičkové kvality.

Precizní mlýnek

Správný mlýnek je základem každého přístroje a výrazně ovlivní kvalitu výsledné kávy. Mlýnek umožňuje nastavení 6-stupňů hrubosti pomletí a je vyroben z tvrzené oceli.

Profi -Cappuccino tryska

Profi- Cappuccino tryska umožňuje snadnou přípravu mléčné pěny pro nekompromisní Cappuccino. Stejně tak můžete připravit I horké mléko např. pro Caffè Latte.

Programovatelné dávka vody

Můžete nastavit dávku vody dle velikosti vašeho šálku např. pro kávu či čaj.

Rotační ovladač

Rotační ovladač činí ovládání přístroje tak snadné. Použijte jej pro nastavení dávky vody, nebo s jeho pomocí proveďte programové nastavení. Prosté otočení a stisknutí rotačního ovladače.

Rotary Selection

Je koncepce ovládání, která nastavuje nové standardy. Stačí otočit rotačním ovladačem a seznam speciálních káv se zobrazí na moderním TFT displeji. Vše, co musíte udělat, je stisknout tlačítko a ihned poté si vychutnat šálek kávy, která splní vaše nejdivočejší sny.

Sensitive-Touchscreen Technology©

Jemný stisk elegantního operačního panelu je pokynem pro senzory rozpoznat vaše kávové přání vyjádřené dotekem prstu. Sensitive-Touchscreen Technology© vám to umožní. Nechte se vést podsvícenými symboly a vyberte si cestu k vašim kávovým specialitám. Nebo “poznejte” jak JURA chápe ergonomii v elegantním stylu funkčních voleb.

Sound Design

S pomocí úzké spolupráce se zvukovými techniky je typický zvuk automatického kávovaru potlačen do pozadí. A výsledek? Automatický kávovar IMPRESSA je neuvěřitelně tichý.

Švýcarská inovace a kvalita

Náš vývojový tým je inspirován láskou k vynikajícím kávovým specialitám, skvělému designu a inovativním technologiím, které ho motivují k neustálému zlepšování.

Všechny kávovary JURA jsou vyvíjeny ve Švýcarsku, v moderním prostředí, za účelem podpory tvůrčího toku myšlenek mezi odborníky. Kvalita byla pevnou součástí hodnot značky JURA od doby, kdy byla společnost poprvé založena v roce 1931. Implementujeme nejnovější výrobní postupy a neustálou kontrolou kvality, aby byla zaručena nejvyšší úroveň výroby a kvality výrobků.

Z tohoto přístupu těží především naši zákaznici, protože výběrem přístroje JURA si zvolili:

- Mnoho let spolehlivého provozu
- Trvalou hodnotu
- Širokou škálu nápojů na pouhý stisk tlačítka
- Vynikající design
- Inovaci a preciznost

Inženýři a vývojáři JURA věří v tradiční hodnoty, jako jsou inovace, přesnost a spolehlivost. Stejně jako odborníci ve společnosti strategické výrobního partnera JURA, spojují své technické znalosti s vášní pro kávu. Výsledkem jejich odhodlání po dokonalosti, jsou vysoce-kvalitní, robustní a trvanlivé výrobky.

Technologie jemné pěny

Nejmodernější technologie trysky připraví mléčnou pěnu nebývalé kvality. Pěna je jak jemná tak i kompaktní, dávající krémovou konzistenci s jemnou sladkostí.
Trysky mají dvě oddělené komory, ve kterých je mléko zpěněno dvakrát. Jakékoli bubliny, které se vytvoří, prasknou, pěna se zpevní a je extrémně jemná. Tři bary ve výpusti trysky zpomalí mléčnou pěnu při výstupu z trysky a tato pěna teče pomalu a rovnoměrně do šálku.

Technologie RFID

Každá filtrační patrona CLARIS Smart je vybavena novou technologií RFID (radiofrekvenční identifikace). Integrovaný RFID čip zajišťuje stálou komunikaci mezi filtrem a automatickým kávovarem, čímž umožňuje vysoce účinné a bezpečné používání filtru.

TFT displej

TFT displej pro jednoduché, intuitivní ovládání.

Je koncepce ovládání, která nastavuje nové standardy. Stačí otočit rotačním ovladačem a seznam speciálních káv se zobrazí na moderním TFT displeji. Vše, co musíte udělat, je stisknout tlačítko a ihned poté si vychutnat šálek kávy, která splní vaše nejdivočejší sny.

Řízená asistence:
Obsluha a programování ještě nikdy nebylo tak snadné a intuitivní. Automatický kávovar vás provede všemi nabídkami a programováním pomocí textů a obrázků. Nezáleží na tom, zda chcete přizpůsobit latte macchiato, nebo provést programem údržby, interaktivní navigace toto umožňuje rychle a jednoduše.

Tryska FineFoam

Tato revoluèní tryska vyvinutá znaèkou JURA vytváøí jemnou, nadýchanou, ale hustou pìnu, s dlouhou životností je kompatibilní se systémem Connector System©. Uvnitø vícekomorového systému je mléko nasáto, ohøáto a za pomocí vzduchu zpìnìno. Výsledkem je mléèná pìna, která potìší jazyk a dásnì a je vhodná i pro dekorace.

Údržba a čištění

Pro dokonalou kávu v každém šálku je důležité přístroj udržovat běžnou údržbou a následující rutinní údržbou po použití mléka, kávy a vody z hygienických důvodů.
Intergrovaný program čištění automatických kávovarů JURA zvládne odstranit mastnoty z patentované spařovací jednotky. Díky využití moderní technologie, čištění probíhá při 80°C (ruční mytí je možné pouze do 40°C). To zaručuje optimální hygienu a čistotu, bez přemisťování jednotky a manuálního čištění.
A to je důvod, proč má každý automatický kávovar JURA integrovanou údržbu na pouhé stisknutí tlačítka.

Vícejazyčný dialogový a grafický displej

Intelligentní elektronika dává bohaté možnosti programování a nastavení. Srozumitelná hesla se přehledně zobrazují pomocí displeje.

Výpust horké vody

S pomocí výpusti horké vody snadno naplníte šálek horkou vodou.